News
Omtentamen den 1 mars

publicerat den 2016 02 11

nu är omtentan lagd

Omtentan går tisdagen den 1 mars 2016

Nu är det klart med omtentan!

Den kommer att gå tisdagen den 1 mars 2016 mellan 09:00-14:00 Sal hittar ni i schemat

Anmälan sker i studentportalen minst 10 dagar innan tentan.

Om man vill tentera på annan ort så är det formellt försent (tre veckorsregeln). Men om ni är snabba och fixar plats och kontaktperson  så kan vi kanske specialhantera det.  Inte mer än rimligt eftersom tentemensdatum blev klart så sent.

 

mvh smile

news::Frågor/kommentarer?

Detta är kursmaterial och kommentering endast möjlig för studenter registrerade på kursen vid högskolan i gävle Logga in för att kommentera och ställa frågor ::


mikke

publicerat den :: 2016 02 19

@Ulf

Den information om 31 mars och 20 maj gäller fortfarande.

Nu lade jag ändå  in en omtenta till 1 mars,  för de som har möjlighet att dyka upp i gävle detta datum. Det blir ju också publicerat i kursens schema och i er studentportal men jag Borde naturligtvis mailat alla, sorry.

Tenta tillfället blev klart så sent att det inte går att hinna med att ordna tentamen på annan ort.
Det här är precis problemet med februari/marstentan: den ligger lite för tätt inpå både tentan i januari och tentan i mars. Vi har så många tentor på våren så inför nästa år ska vi nog ta bort det.Ulf

publicerat den :: 2016 02 19

Hade tyvärr missat att titta på hemsidan och eftersom jag ska skriva på annan ort är det knappast möjligt att hinna med. Ett önskemål är att denna typ av information även mailas ut. Jag undrar även kring datumet eftersom jag ställde en fråga i januari om tidpunkt för omtenta och fick då beskedet; “Nästa linjär algebratenta går den 31 mars och efter det är det tenta den 20 maj.”