News
Välkommen till linearalgebra.se

publicerat den 2015 08 10

Den nya versionen av linearalgebra.se är nu klar. Men ännu återståre en hel del "tweeking" och framförallt behövs det fyllas på med innehåll

Efter att ha varit nere en längre tid är nu linearalgebra.se uppe igen. Sajten är omdesignad helt i grunden och är nu fullt ut responsiv vilket innebär att materialet med fördel kan inhämtas via mobiltelefoner och läsplattor.

På linearalgebra.se hittar man  information om  linjär algebra i allmänhet och om kursen i linjär algebra vid Högskolan i Gävle i synnerhet. Sajten erbjuder alla studenter videoföreläsningar och annat instuderingsmaterial som kan vara till hjälp när man vill lära sig linjär algebra. Kursen ges vid Högskolan i Gävle men innehållet är troligen relevant även för linjär algebra studenter vid andra högskolor.  Alla studenter är välkomna att ta del av det öppna materialet. 

Som förut så består det öppna materialet av läsanvisningar, extramaterial och föreläsningsvideo. Nu när sajtens grund är lagd kommer jag fortsätta arbetet med att lägga in och organisera materialet så att linearalgebra.se ska bli redo för skarpt läge vid kursstarten 31/8 2015.

Det finns också en del slutet material som av upphovsrättsliga skäl inte får spridas utanför den kursgrupp som är registrerad vid högskolan i Gävle. Studenter i kursen vid Högskolan i Gävle får en inviteringskod som gör att man kan registrera sig på denna sajt. Denna registrering ger tillgång till det låsta materialet samt möjlighet att ställa frågor och kommentarer till de olika delarna av sajten.

Välkomna att surfa runt på sajten!

news::Frågor/kommentarer?

Detta är kursmaterial och kommentering endast möjlig för studenter registrerade på kursen vid högskolan i gävle Logga in för att kommentera och ställa frågor ::